Research&Developement

Research & Developement

“Doorlopend onderzoek, verfijnd ontwerp en een sterke passie. We werken naast de professionele atleten van onze teams, we hebben aandacht besteed aan elk detail en met de Reperto Corse-collectie willen we je nog meer geven: innovatie, kracht en hart. Dat is alles waar we in geloven, de reden waarom we elke dag werken, de motor die ons versterkt. Achter elke fiets zitten mensen die geloven in de visie van Reparto Corse en er alles aan doen om al onze klanten een unieke ervaring te bieden. “

Made in Italy

Professionele productie, de beste materialen en innovatieve technologieën staan ​​garant voor onze producten. Alle Bottecchia-fietsen worden geprojecteerd en ontworpen door ons Research & Development-centrum in Italië, door te zorgen voor hoge kwaliteit en prestaties voor elk type frame.

De technologie en de traditie van Made in Italy krijgen gestalte in de projecten EMME 3 GARA en EMME 695. Voor deze producten is in elke fase van de ontwikkeling tot aan de productie, testen en afwerking de Made in Italy garantie. Dit maakt een efficiënte kwaliteitscontrole mogelijk en om het product aan te passen aan de wensen van de klant. Een handgemaakte productie gemaakt in onze Venetiaanse laboratoria, met traditie, innovatie en ervaring.

De voortdurende innovatie van ons onderzoek en ontwikkeling hangt ook af van de technologieën die we gebruiken om ons product te projecteren en te ontwikkelen.

RED LAB

Sinds 2016 streeft de afdeling onderzoek en ontwikkeling naar een hoger niveau met een laboratorium dat zich toelegt op de studie, het ontwerp en de productie van speciale modellen, ondertekend met RedLab, met de specifieke kleur.