RED LAB

Rood, de kleur van spieren en hart, uitdrukking van impulsen, energie, snelheid en kracht. Het is de eerste kleur die we waarnemen bij de geboorte, het stijgt de hartslag en de druk, het stimuleren van het centrale zenuwstelsel. Precies, impulsief, competitief. Dit is de reden waarom het de kleur van passie en de wil om uit te blinken is.

Red Lab is het pulserende hart van ideeën, technologieën en alle innovatie die we gebruiken in Reparto Corse. Vanaf 2016 wil de research & development afdeling hogerop mikken met een lab dat zich toelegt op de studie, het ontwerp en de creatie van speciale modellen, RedLab branded, met de kenmerkende rode kleur.

Red Lab, gevestigd in ons bedrijf in Cavarzere, is verantwoordelijk voor het onderzoek en de studie van nieuwe technologieën die moeten worden toegepast op de realisatie van de top-of-the-range modellen van de Reparto Corse. Uit dit werk komt het ontwerp van de nieuwe fietsen met de onmiskenbare Bottecchia-stijl. Ervaring en innovatie gaan samen om Venetiaans vakmanschap te combineren met de meest moderne en internationale productietechnieken van de laatste generatie. De ontwikkeling van de producten wordt tot in detail gecontroleerd door onze technici, die stap voor stap het ontwerp, de productie en het testen volgen. Alle producten van Red Lab worden getest in het laboratorium en op de weg, om maximale prestaties en kwaliteit te garanderen.

De producten van Red Lab zijn uniek in kwaliteit, techniek en kleurstelling. Alle fietsen uit deze lijn zijn gemaakt van carbon en volledig met de hand geassembleerd in onze fabriek in Cavarzere volgens de Venetiaanse ambachtelijke traditie. Uniekheid en exclusiviteit zijn woorden die Red Lab kenmerken.

Emme 4 superlight, Aerospace, T1 Endurance, T2 Doppia Corsa, Red Eagle, ortles 297+ en Gardena 29 zijn enkele van de “perfecte machines”, die dankzij het laboratorium Red Lab ons in staat stellen om zeer hoge standaarden te bereiken. Deze fietsen in de speciale editie zijn geboren met een duidelijk besef: geef nog meer. Overwin de grenzen en bereik prestaties die nooit eerder zijn bereikt.

Een gelimiteerde editie gemaakt voor de professionele atleten van onze race- en mtb-teams, die deze nieuwe bikes voor het eerst met ongelooflijke prestaties hebben getest, nu ook beschikbaar voor het grote publiek. Uit de ervaring in de competitie van de teams Androni Giocattoli Sidermec, en Bottecchia Factory Team komt de verbetering van deze producten, die erin slagen om hoge prestaties te bereiken.

Alle rechten voorbehouden - Bottecchia.nl