DEALER WORDEN?

Wilt u uw klanten ook graag een degelijk, goed product kunnen verkopen? Wordt dan dealer van BOTTECCHIA. Inmiddels hebben wij meerdere dealers die o.a. Bottecchia Bikes verkopen, maar zijn we altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste dealers die deze fietsen ook graag aan hun klanten willen verkopen.

WORD DEALER

Bij ons niet nodig om alle fietsen op voorraad te nemen. Dankzij onze voorraad is bijna elke fiets direct te leveren en kunt u uw klanten een snelle levering garanderen.
Wanneer u geïnteresseerd bent om onze fietsen in uw winkel of webshop te verkopen, verzoeken we u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. We zullen uw aanvraag dan beoordelen en nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze fietsen verkopen?

U vindt onze fietsen op onze site en webshop. Daarnaast hebben wij meerdere dealers die Bottecchia producten verkopen en zijn wij agent van BOTTECCHIA. Ons dealer bestand groeit nog altijd en wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe enthousiaste dealers die de BOTTECCHIA fietsen willen gaan verkopen aan hun klanten.

contact met ons

+31 6518 873 03

available from 9:00 – 17:00

Adres Nordhornerstraat 20 – 7742 VW Coevorden

Email info@bottecchia.nl